Psychosociaal mediumconsult – natuurgeneeskundig therapeut voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Psychosociaal mediumconsult

Je mag worden wie je bedoeld bent te zijn

350 Mediumconsult -

Psychosociaal mediumconsult

Een psychosociaal mediumconsult als stap op weg naar meer bewustwording en heelheid. Een helende en bevrijdende ervaring.
Vanuit een innerlijk zien en weten krijg ik als natuurgeneeskundig therapeut beelden en inzichten door van mijn gidsen, waarmee ik jou in contact breng.

Dit kan je helpen om bepaalde momenten of situaties in je leven te herbeleven. Je mag contact maken met emoties en delen van jezelf, die je misschien diep hebt weggestopt. Je mag deze delen van jezelf opnieuw ontmoeten. Je mag weer heel-worden. Worden wie je bedoeld bent te zijn.

Tijdens een mediumconsult kun je belemmerende overtuigingen op het spoor komen. Ook kan het zijn dat bepaalde beslissingen uit je kindertijd (of eerder) nog steeds doorwerken in je huidige leven. Die worden tijdens de behandeling getransformeerd.
Tijdens een mediumconsult kunnen we contact maken met Innerlijke kinderen, hen erkennen, troosten en healen, zodat deze stukken psychische energie die zijn achtergebleven in de tijd, weer in je energiesysteem opgenomen kunnen worden.
(regressietherapie).

Soms komen er traumatische ervaringen uit vorige levens in beeld die nog steeds kunnen doorwerken in je huidige leven. Ook dan gaan we terug in de tijd om dit te helen (reïncarnatietherapie).
Soms is er contact met overleden dierbaren, of krijg je zicht op gezins- of familieproblemen. Ook is het mogelijk dat er op zielsniveau 'boodschappen' zijn voor jou, waarmee je in contact kunt komen.


"Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Er is persoonlijke aandacht voor je en de omgeving straalt rust uit. Het heeft een gunstig effect op mijn pijnklachten en vermoeidheid".