Tarieven – natuurgeneeskundige thearpie voor iedereen uit Zutphen, Apeldoorn, Deventer en Brummen

Tarieven

Ook geld is een vorm van energie-uitwisseling.

4 BATC - tekst
2 Vergoedingen - tekst

Tarief en vergoedingen

Een natuurgeneeskundige behandeling wordt individueel door mij gegeven en is therapeutisch van aard. Een natuurgeneeskundige behandeling van een uur kost €67,50. Houd er rekening mee dat je iets meer tijd nodig hebt omdat we beginnen met een intake met een kopje thee en er ruimte is om na de behandeling rustig bij te komen en kort na te praten. Voor intake reken ik geen kosten.

Als je een aanvullende verzekering hebt voor alternatieve geneeswijzen, dan vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen van natuurgeneeskundig therapeuten die, zoals ik, zijn aangesloten bij de BATC. Neem voor de zekerheid contact hierover op met je zorgverzekeraar en bekijk de omschrijving en behandelcode die ik vermeld op de factuur. (Zorgverzekeraars zijn hier kritisch op).

Je krijgt voor mijn behandelingen als natuurgeneeskundig therapeut een gespecificeerde factuur. Deze kun je indienen bij je zorgverzekeraar als je voldoet aan de voorwaarden.

Op de factuur staat o.a. vermeld dat je een natuurgeneeskundig holistisch consult hebt gekregen volgens de vijf natuur gerichte principes. Deze 5 principes zijn samengesteld in 1 consult.

Voor zorgverzekeraars wordt aangegeven dat het een behandeling “Overige natuurgeneeskunde” betreft (behandelcode 24005) of een “behandeling psychosociale zorg” (voor cliënten van de CZ-groep). Deze omschrijving en codering is nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen.